Self Love Sessies

All you need is Self Love Healing Sessies

Wil je meer (zelf) liefde, plezier en gemak? 
Wil je uit je angst?
Wil je meer in contact met je lichaam en de aarde?
Wil jij even helemaal lekker bijtanken, ontspannen en ontladen?
Wil je (meer) rust in je hoofd en een energie boost?
Wil jij je immuunsysteem versterken?
Wil je beter contact met jouw lichtgidsen/engelen?

Deze tijd kan je als intens ervaren.  Elke dag nieuwe informatie die op je afkomt, regels die constant worden gewijzigd en niet altijd logisch lijken. Je probeert hier je eigen weg in te vinden. Je niet te veel te laten beïnvloeden door alles om je heen.  Het kan veel van je vragen. Hoe groot je aanpassingsvermogen ook is. Hoe flexibel je ook bent. Soms is het best een kunst om bij je jezelf en liefde te blijven of daarnaar terug te gaan. Een beetje hulp kan dan erg welkom zijn.

Hoe zou het zijn om een moment voor jezelf te nemen om te ontladen en op te laden?  Lekker vanuit je eigen huis, vanaf je eigen bank een healing te ontvangen. De energie door je lijf te laten stromen en je te laten meenemen tijdens een visualisatie door het universum, je lichtgidsen  te ontmoeten en een douche van liefdes energie te ontvangen?
Het enige wat je hoeft te doen is je computer of telefoon aan te zetten en op de link te klikken die je van mij ontvangt.

Voor een sessie van 45 minuten betaal je  € 79,– 

Wil je graag een online (Self) Love sessie? Meld je dan aan door onderstaand formulier in te vullen.

Rose:
De healing avonden die Tanja organiseert en begeleid zijn altijd heel prettig en ontspannen. Ik ben nu drie keer bij een healing avond geweest en iedere keer voel ik me heel welkom.

Tanja begeleid ons door de avond heen met visualisaties, korte gesprekken en humor. Iedere keer komt een thema aan bod en is er ruimte om eigen behoeftes in te brengen.
Tanja is zorgvuldig en echt met haar aandacht bij ons als deelnemers. Ik merk dat ze veel ervaring heeft met het begeleiden van meditaties en ze kijkt echt naar wat er nodig is in het moment. Daarbij speelt ze ook altijd leuk in op de actualiteit van de dag of wat er gaande is in de wereld.
Het is iedere keer een heel fijn moment voor jezelf, om weer verbinding te voelen met waar het om gaat (liefde) uit je hoofd en in je hart en lichaam. Super bedankt Tanja voor deze fijne avonden.
Charlie Mackesy, De Jongen, de mol, de vos en het paard. Vertaling Arthur Japin