Access Bars

Vind je het te spannend om naar de praktijk te komen en/of aangeraakt te worden? Dan kan je ook kiezen voor een energetische sessie op afstand.
Mail me info@allyouneedisselflove.nl 

Access Bars

‘All of life comes to me with Ease, Joy and Glory’™

 • Heb jij burn-out klachten?
 • Heb jij ‘vage’ lichamelijke klachten die maar niet veranderen?
 • Ervaar je stress?
 • Heb je veel gedachten en is het druk in je hoofd?
 • Heb je moeite met slapen?
 • Heb jij het gevoel dat jij er niet toe doet?
 • Weet jij dat er veel meer mogelijk is en blijf je maar op zoek naar wat en hoe?
 • Wil jij verandering op het gebied van je lijf, relaties, werk en/of geld?

Wat kan een Bars sessie voor jou doen?

 • Verminderen van stress en je gedachten tot rust brengen.
 • Je lichaam van meer plezier en gemak voorzien.
 • Het laten oplossen van mentale, emotionele, fysieke en energetische blokkades.
 • Creëren van meer ruimte en mogelijkheden in je leven zodat jij het leven kan leiden dat jij echt wilt en zelfs nog beter dan dat.
 • Geeft je meer ruimte om echt voor jezelf te kiezen.
 • Je gaat beter slapen.
 • Het versterkt je immuunsysteem.
 • Het vermindert je angsten.
 • Je relatie met jezelf en daarmee ook met anderen veranderen.
 • En nog veel meer.

Een Acces Bars™ sessie kan je helpen blokkades, overtuigingen, standpunten, gedachten en ideeën die jou er van weerhouden het leven te leiden dat jij echt graag wilt, los te laten. (Ook al weet je nog niet wat dat is).

Je mag een leven leiden waar jij echt enthousiast van wordt. Een Access Bars™ sessie kan jou daarbij helpen.

Wat is een Bars Sessie?

De Bars zijn 32 energie punten op je hoofd. Een Bars behandeling is een van de basis tools van Acces Consciousness™. Door zacht  deze 32 punten op je hoofd aan te raken laat je lichaam los wat niet meer werkt voor jou. Je raakt meer present en aanwezig in je leven zoals het nu is. Een Bars behandeling helpt je om blokkades, overtuigingen en beperkende gedachten op te ruimen en je energie en gewaarzijn te verruimen. Je kunt Bars gebruiken om veranderingen mogelijk te maken in alle gebieden van jouw leven.

De Access Bars sessie duurt ongeveer 1,5 uur. 
Je ligt met je kleding aan op een massage tafel.
Jouw investering voor een sessie is € 121,– (inclusief  21% BTW)

Ik geef Bars Sessies en Bars Classes in Soesterberg in een mooie rustgevende omgeving in de natuur.

Wil je een Bars sessie bij jou thuis? Ik kom ook op  locatie in Amersfoort de provincies: Utrecht, Gelderland, Overijssel en omgeving Amsterdam. Hiervoor breng ik wel extra kosten in rekening.

Ik boek een Bars Sessie

Zelf Bars leren geven dat kan in een dag.  Klik hier voor data  en informatie over Bars Classes. 

Wat zijn Bars?

De Bars zijn 32 punten op het hoofd waarin je alle gedachten, ideeën, overwegingen, emoties en houdingen opgeslagen hebt, die je (in elk leven dat je ooit gehad hebt), belangrijk achtte. Wanneer je je Bars laat doen, is het alsof je de delete-knop van de computer indrukt. Je kan de Bars zien als de harde schijf van je computer.  Het is letterlijk alles wat je hebt opgeslagen.  Een Bars behandeling, het nalopen van je Bars, verwijdert bestanden en programma’s die jou niet langer dienen en zorgt er voor dat deze niet elke keer automatisch verschijnen.

Ik vind het een fantastische Tool die je kan helpen blokkades los te laten zodat je beter weet wat je wilt en weer enthousiast(er) wordt over jezelf en jouw leven. Je hoeft het alleen maar te ontvangen.

Ik boek een Bars Sessie

Ervaringen:

Tubien: Artist with Camera

‘Wat een ontzettend bijzondere ervaring, die Access Bars bij Tanja. Ik wist niet goed wat ik kon verwachten maar de beschrijving die Tanja op haar website heeft klopt helemaal. Je laat op een makkelijke manier (je hoeft alleen maar te liggen!) je belemmerende overtuigingen los, de dingen die jou niet helpen. De gedachten komen vanzelf tijdens zo’n sessie, je hoeft je niet voor te bereiden. Bij mij zei Tanja intuïtief hele rake dingen waardoor er veel oude pijn en dus verdriet loskwam. Ik ben héél blij dat ik daar KLAAR mee ben 😉

Ik voelde me veel lichter, vrolijker én zelfverzekerder na een sessie met Tanja! In die week erna heb ik dan ook dappere besluiten genomen en dat had mega veel effect!
Ik zou dit dus echt iedereen aanraden en gunnen!’

Kim van Goor actrice 

‘De Bars sessie was boven verwachting
Ik wilde graag een Bars Sessie omdat ik nieuwsgierig werd na wat Tanja mij had verteld over Access Consciousness en om het feit dat ik in mijn leven steeds tegen dezelfde dingen aanliep en bepaalde patronen had waar ik moeilijk doorheen kon breken van terugkerende thema’s in mijn leven.

De Bars Sessie was heel fijn. Ik ervaarde veel innerlijke rust, warmte en liefde. De sessie was ook enorm ontspannend en verlichtend. Alsof er iets van mij af viel. Voor de Bars sessie had ik niet zoveel energie en sprongen mijn gedachten alle kanten op. Na de Bars sessie voelde ik me heel goed, helder rustig en meer gefocust. Ik had meer energie en zin om dingen te ondernemen.

Wat ik uniek vind aan Tanja, is dat ze heel goed kan luisteren en precies hoort waar je patronen zitten en daarmee werkt. Ze kijkt heel goed. Je voelt je echt gezien en daardoor is de sessie helemaal op maat voor  jou gemaakt echt voor datgene wat je nodig hebt. Je voelt je meteen rustig en goed bij haar en Tanja geeft je veel vertrouwen. Bovendien voelt het alsof de tijd ophoudt met bestaan, ze neemt zo de tijd voor alles dat je ook daadwerkelijk de kans hebt om je totaal te ontspannen en over te geven aan de Bars sessie. Ik denk dat dit alles bedraagt aan een hele goede sessie.

Ik vond het een unieke ervaring en kan het iedereen zeker aanraden! Een Bars Sessie biedt, wat mij betreft, veel inzicht en is een goede mogelijkheid om patronen te veranderen. Het kan je echt ondersteunen om richting te geven aan en verwezenlijken van wat je werkelijk wilt.’

Marleen Bekker Augustus 2017 

‘Ik was nieuwsgierig naar wat een bars-sessie was, en ik weet dat Tanja een hele goeie en fijne vrouw is waar je echt tot ontspanning kunt komen. De eerste helft van de sessie ontspande ik steeds dieper, dat was echt heerlijk. De manier waarop Tanja me zorgvuldig en liefdevol aanraakte op mijn hoofd, gaf rust en vertrouwen. In de tweede helft voelde ik dat ik steeds meer energie kreeg.

Direct na de Bars sessie voelde ik me ontspannen en energiek tegelijk. Wat ik zo fijn vind aan Tanja, is dat ze met aandacht met je omgaat. Alleen dat al is een weldaad! Ze geeft je het gevoel dat je helemaal goed bent, zoals je bent. Je voelt je echt gezien als mens en alleen dat al is helend. Dus als je in goede handen jezelf diepe ontspanning gunt: ga naar Tanja!’

Marty augustus 2017 

‘Na de enthousiaste verhalen van Tanja over de Access Bars Sessies werd ik voornamelijk nieuwsgierig en zeker niet meteen overtuigd van ‘de werking’. Het enthousiasme van Tanja werkt echter zeer aanstekelijk en na me er meer in te hebben verdiept ontstond er bij mij een overtuiging dat ik het tenminste een keer wilde ervaren. Dus daar ging ik nieuwsgierig, zonder een echte verwachting maar openstaand voor deze nieuwe ervaring.

Tanja helpt mij om mij prettig en op mijn gemak te laten voelen. Ze heeft lekkere kussentjes en heerlijke zachte dekentjes. Het voelt geborgen en vertrouwd bij haar.

Ze begint met, zoals zij dat noemt, de energie te laten stromen en vervolgens start ze met haar vingers op bepaalde plekken op mijn hoofd te leggen. Dit voelt een beetje raar en onwennig. Soms voelt de druk op mijn hoofd zwaar alsof er een boomstam op ligt maar gek genoeg voelt het niet vervelend maar juist prettig. Als de aanraking van haar vingers te intens voelt past Tanja de intensiteit aan. Ze moedigt mij aan alles er te laten zijn wat er is. Ik ben even misselijk maar dat is na een flinke boer snel verdwenen. Tanja had van tevoren gezegd dat je hier alles mag laten zijn en gaan.

Gaandeweg de behandeling waarin Tanja haar vingers op verschillende plekken op mijn hoofd leg voel ik iets gebeuren in mijn lijf. Het voelt warm, intiem en mijn hele lijf wordt zwaar. Het is net of ik zelf niet meer de volledige macht over mijn eigen lijf heb wat ik ervaar als enorm prettig. Volledige ontspanning maakt meester van me en ik voel niks onder me. Het lijkt of ik zweef en dat voelt zalig.

Tanja verandert de posities van haar vingers op mijn hoofd waardoor ik verschillende effecten in mijn lijf ervaar. Mijn hoofd is stil, alsof ik mijn gedachten niet meer zo intens ervaar. Ik voel tintelingen en kleine spier trekkinkjes, ontspanning en een enorm tevreden en blij gevoel. Achteraf blijkt dat Tanja zelfs een glimlach op m’n gezicht heeft gezien. 

Na afloop zit ik weer rechtop op de massagetafel en moet even “terugkomen” in de werkelijkheid. Ik voel me enorm loom, ontspannen en tevreden. Het was een overweldigende, prachtige ervaring die een stukje rust in mijzelf heeft teruggegeven. Voor iedereen die zichzelf een moment van geborgenheid gunt en meer rust en helderheid in zijn of haar hoofd zou willen ervaren is dit een absolute aanrader!’ 

Wat is Access Consciousness™

Access Consciousness™ biedt een aantal ‘Tools’, technieken en processen die ontworpen zijn om meer bewustzijn mogelijk te maken voor iedereen. Mensen te laten weten wat ze weten. Garry Douglas de founder van Access Consciousness zegt het als volgt:

‘Bewustzijn is het vermogen om, in elk moment van je leven present en aanwezig te zijn, zonder oordeel over jezelf of over anderen. Het is de mogelijkheid om alles te ontvangen, niets af te wijzen en alles te creëren wat jij in je leven verlangt – groter dan wat je op dit moment hebt, en meer dan je je kunt voorstellen.

Wat als jij welwillend zou zijn om jezelf te koesteren en zorgzaam te zijn voor jou? Wat als je de deuren zou openen naar het zijn van alles waarvan je besloten hebt dat het onmogelijke is om te zijn? Wat zou het vergen voor jou, om je te realiseren hoe cruciaal jij bent voor de mogelijkheden van deze wereld?’

Access™ heeft heel veel verschillende Tools en de Bars™ is een van de basis Tools. Een andere basis Tool is ‘leven in de vraag’. Een vraag zet je in je kracht en een antwoord haalt je uit je kracht. Een van de vragen die je altijd kan stellen – of er nu iets fijns gebeurd of iets naars is: ‘Hoe wordt het beter dan dit? ‘En nog een vraag die je nieuwe mogelijkheden kan bieden is: ‘Wat is er nog meer mogelijk?’
Een laatste belangrijke ‘super’ Tool van Access™ is de clearing statement. Wil je weten wat dat is en hoe je die kan gebruiken kijk dan dit filmpje

Garry Douglas en Dr. Dain Heer vertellen in dit filmpje zelf wat Access Consciousness™ is.

 • Wat nou als jij helemaal goed bent precies zoals jij bent?
 • Wat als je stopt met oordelen over jezelf?
 • Hoe zou het zijn om in de vraag te leven in plaats van te zoeken naar antwoorden?
 • All of life comes to me with Ease and Joy and Glory ™

Ik boek een Bars Sessie

Wat is er nog meer mogelijk? Hoe wordt het nog beter dan dit?