Podcast

Nieuwsgierig naar wat zelfliefde is voor anderen ga ik in deze All You Need is Self Love Podcast serie met uiteenlopende mensen in gesprek over de onvoorwaardelijke liefde voor jezelf. Een podcast serie voor inspiratie en tools voor zelfliefde in de praktijk. De Podcast zijn ook te beluisteren op Spotify en I-tunes.

In deze vijfde Podcast heb ik een prachtig gesprek met Robert Derksen – Voor de Liefde Geboren, over zorgen voor jezelf. Aandacht voor dat deel van jou dat ‘pijn’ ervaart vanuit liefde en je volwassen zijn. Als cadeautje leest Robert zijn gedicht: Engel op gymschoenen voor uit zijn dichtbundel voor de Liefde Geboren.

Een mooi gesprek over onvoorwaardelijke liefde voor jezelf en hoe dat is als moeder en in relaties met anderen. Linda van Veen vertelt hoe zij dit ervaart, wat ze haar zoon wil meegeven over(zelf)liefde en wat voor haar het verschil is tussen zelfontwikkeling en zelfliefde.

In de derde podcast van deze serie ben ik in gesprek met Marleen Bekker over haar bewustwording van zelfliefde en zelfcompassie. Waarom ze gaat fietsen en waarom het zo spannend is voor haar om zich pelgrim te noemen en wat dat met zelfliefde te maken heeft. Een diepgaand gesprek over de onvoorwaardelijke liefde voor jezelf met een dosis humor.
Marleen Bekker is podium coach, (congres)cabaretier, pelgrim en handelt in humor.

In deze tweede Podcast ben ik in gesprek met Businesscoach Peter van der Ham. Over het moment waarop hij bewust werd van zelfliefde. Wat dat voor hem is en hoe hij dit toepast in zijn bedrijf als Businesscoach Jouw tijdelijke compagnon.

In deze eerste Podcast serie over Zelfliefde ben in gesprek met Artist with Camera Tubien van Wulften over wat zelfliefde is voor haar. Hoe is dit voor haar in het dagelijkse leven en als kunstenaar? Hoe ga je om met jezelf op momenten wanneer de (zelf)liefde even ver weg lijkt? Kortom hoe verbind je je weer met liefde?