Energetische Facelift

Energetische Facelift

Wil jij:

  • Een jonger en frisser uiterlijk zonder cosmetische ingrepen?
  • Diepe ontspanning voor je lijf?
  • Een Uiterlijk dat meer congruent is met wie jij werkelijk bent?
  • Oordelen en overtuigingen over je lijf en ouder worden loslaten?
  • Verandering  van je (vage) lichamelijke klachten?
  • Zien en laten zien wie jij werkelijk bent?

Dan nodig ik je graag uit voor een Energetische Facelift.
De energetische Facelift is een hands-on tool van Access Consciousness. Dat diep ontspannend werkt op het hele lichaam. Het activeert de huidcellen van je gezicht en hals. Het is mogelijk om je jonger te voelen en er jonger uit te zien zonder cosmetische ingrepen. Tijdens de Energetische Facelift wordt de borst hals en het gezicht behandelt. Tegelijkertijd helpt de Energetische Facelift om jouw oordelen, overtuigingen en gedachten die jij hebt over je lijf en wat het is om ouder te worden los te laten.

Het woord Facelift doet eigenlijk geen recht aan wat het voor de rest van je lijf doet. Het heeft een helend effect op het hele lijf en kan een bijzondere bijdrage zijn bij vage lichamelijke klachten.

Traditioneel staat de Energetische Facelift bekend om zijn fysieke effecten persoonlijk heb ik ervaren, en hoor ik en zie ik dit ook bij klanten en collega’s, dat het effect veel verder gaat dan alleen fysiek. Het gaat over hoe je (letterlijk) in je vel zit. Hoeveel maskers je draagt en hoe jij je laat zien aan de wereld. Het help je je energetische gezicht te veranderen.

Ik boek een Energetische Facelift

 

Linda:
De Facelift is een combinatie van zoveel energieën waarmee Access werkt. Het gaat voorbij aan je jonger voelen en eruitzien het is helend voor je hele lichaam. Ik werd congruenter in mijn communicatie Je kan zien wat ik echt voel. Het ontwapent je. Haalt de maskers weg die niet meer werken en daardoor word je congruenter, word je meer gezien en kom je dichterbij wie je bent en wat je doet.

De Energetische Facelift ontspant je in wie je bent in hoe jij je toont aan de wereld.  Als je het idee hebt dat je niet serieus wordt genomen. Als je je boodschap niet over krijgt gebracht Het helpt je te laten zien wie jij bent.

Nieuwsgierig geworden? Wil jij ervaren hoe het is om een Energetische Facelift sessie te ontvangen?

Een Energetische Facelift sessie duurt ongeveer 1,5 uur.
Je ligt met je kleding aan op een massagetafel.
Jouw investering voor een sessie is: € 121,– Inclusief 21% BTW 

Ik boek een Energetische Facelift