Access Consciousness

Morgen vertrek ik voor een weekje naar Zwitserland waar ik lekker in de bergen ga wandelen met een vriend en een paar dagen alleen helemaal tot mijzelf ga komen. Wat doe je deze zomer of heb jij gedaan waar jij blij van wordt?

Na de succesvolle 10 daagse Tem je Kritische Stem was het even stil rondom Moment Tanja. Maar ik heb niet stil gezeten. Er is iets op mijn pad gekomen waar ik ontzettend enthousiast over ben en graag met jullie deel. Access Consciousness™ is mijn leven binnen gestuiterd. Sorry wat is je leven binnen gestuiterd Tanja? Acces Consciousness. Vanaf nu zal ik in deze nieuwsbrief dingen schrijven die wellicht raar zijn of klinken en voor jou misschien abracadabra lijken. Als je afhaakt. Helemaal goed no hard feelings. Als ik je nieuwsgierigheid heb gewekt nodig ik je uit verder te lezen.

Access Consciousness™ biedt verschillende Tools, technieken en processen die ontworpen zijn om meer bewustzijn mogelijk te maken voor iedereen. Of zoals de stichters Garry Douglas en Dain Heer van Access™ het zelf zeggen: Mensen laten weten wat ze weten.

Het mooie aan Access is het is makkelijk! Je kan het toevoegen in je leven. Je hoeft er niets voor te laten en niet je hele leven voor op de kop te zetten. Je kan er uithalen wat voor jou goed voelt. Of zoals ze het binnen Access zegen wat licht voelt voor jou is waar voor jou. Neem niet zomaar iets aan maar kijk of het waar is voor jou. Ik moet eerlijk zijn ik was verrast hoe waar dit allemaal voor mij is. Ik heb inmiddels drie boeken gelezen van Dain Heer en Garry Douglas en van bijna alles wat zijn schrijven word ik blij, voelt het licht en is het zo waar voor mij. Met name het boek ‘Being You Chaning the World’ van Dr. Dain Heer heeft mij zo verrast omdat hij heeft opgeschreven wat ik allemaal al weet. Ik kan mij voorstellen dat dit vreemd klinkt. Maar je weet meer dan je denkt.Een van de basis Tools van Access is je Bars laten runnen. Waarbij 32 punten op je hoofd licht worden aangeraakt en je lichaam loslaat wat niet meer werkt voor jou. Gevoelens, gedachten, oordelen, overtuigingen etc. Kan je je voorstellen hoe ‘bevrijdend’ dat kan zijn?
Na mijn eerste Access Bars™ sessie was het stil in mij. Niet dat ik anders de hele dag stemmen hoor o.i.d. Het was stiller dan anders. Het voelde heerlijk en ontspannener. Na mijn 2e sessie had ik meer energie en voelde ik een nieuwe vorm van vrijheid die ik niet kan beschrijven. Je ‘moet’ het ervaren. De mogelijkheden om mijn leven te leven zijn uitgebreid. Ik voel meer ruimte en ik heb in deze korte tijd dat ik met Acces bezig ben al zoveel meer plezier in mijn leven. Ik was altijd een slechte slaper. Ik had nachten waarin ik uren wakker lag en max 3 tot 4 sliep. Nu slaap ik als een blok en wordt uitgerust wakker. Hoe kan het nog beter dan dit? Dat kan want ik ben nu zelf een Access Bars practitioner. Wat betekent dat ik jouw Bars mag runnen. Wat zou een Access Bars sessie voor jou kunnen doen? Het zou een of meerdere van de volgende dingen voor je kunnen doen:

  • Je gedachten tot rust brengen en stress verminderen.
  • Je lichaam van meer plezier en gemak voorzien.
  • Het laten oplossen van emotionele, mentale energetische blokkades.
  • Creëren van meer ruimte en mogelijkheden in jouw leven.
  • Je gaat beter slapen.
  • Het versterkt je immuunsysteem.
  • Het vermindert angsten.
  • Je relatie met jezelf en daarmee ook met anderen veranderen.
  • En wat is er nog meer mogelijk?

Een sessie duurt ongeveer 90 minuten. Je ligt met je kleding aan op een massagetafel.

Ben je nieuwsgierig geworden naar Access Consciousness en naar een Access Bars sessie. Voelt het licht voor jou? Wil je meer informatie of een sessie boeken bij mij? Klik dan door naar mijn Access Bars pagina. Als je in augustus een sessie boekt (de sessie mag in september plaats vinden) ontvang je 21% korting op een Access Bars sessie. Je betaald € 62,– in plaats van € 79,– Hoe kan het beter dan dit?

https://momenttanja.nl/access-bars/

Ik wens je een speelse dag vol gemak en vreugde.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *